Oog op de toekomst

Taxi Centrale Rijnland bestaat al ruim 10 jaar. Het bedrijf is in februari 2018 overgenomen door een jong, energiek en zeer professioneel team! Met oog op de toekomst willen wij bij Taxi Rijnland de positieve ervaringen van onze klanten niet teleurstellen. Bij onze bedrijfsvoering staat service centraal!

Beschikbaarheid

Taxi Rijnland is beschikbaar in meer dan 50 steden in Nederland en rijdt naar de grote luchthavens in Nederland, België en Duitsland!

Particulier en Zakelijk

Free Wifi on-board

Reist u met uw gezin? Speciaal daarvoor beschikt Taxi Rijnland over busjes. Reist u met minder dan 5 personen dan hanteren wij het normale taxitarief in plaats van het taxibustarief (maximaal 8 personen). Bent u een zakelijke klant? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak gebruik van onze luxe Vitobusjes, voorzien van gratis, onbeperkt wifi! U zit ruim en comfortabel en kunt uw afspraak in alle rust voorbereiden in de taxi.

 

Veiligheid achter het stuur

Taxi Rijnland heeft de veiligheid van de mensen op de weg hoog in het vaandel staan. Onze chauffeurs zijn zich terdege bewust van de veiligheid die wij de klanten maar ook de mensen op de weg bieden. Op kantoor willen wij ook graag van onze klanten weten hoe zij de rit hebben ervaren. Die samenwerking met de klanten stelt ons in staat nog nauwgezetter toe te zien op de veiligheid van onze chauffeurs en de klanten zelf.

Taxi bestellen

U kunt bij Taxi Rijnland 24/7 online een boeking plaatsen.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van 07:00 tot 23:00. Belt u voor een bestaande boeking of wilt u ons laten weten dat u geland bent? Dan zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar.
Wij accepteren alleen boekingen die vooraf geboekt zijn door onze klanten.
Zo kunnen wij ons ruim van tevoren focussen op deze ritten en daardoor de hoogste kwaliteit voor uw vervoer garanderen.